Моралът на лекарите в Св. Анастасия“ ще бъде изпитан в поредица от

...
Моралът на лекарите в Св. Анастасия“ ще бъде изпитан в поредица от
Коментари Харесай

Моралът на лекарите в Св. Анастасия ще бъде изпитан

Моралът на лекарите в „ Св. Анастасия “ ще бъде изпитан в поредност от комплицирани обстановки в идните епизоди на „ Откраднат живот: Финалът “ тази седмица. В болничното заведение ще дойде пациентка в внимателно положение, която ще разкрие значими моменти от персоналния си живот пред Куртева. В опит да бъде съпричастна към протичащото се, акушерката ще даде съвет, който по-късно ще прерасне в същински конфликт с доцент Захариев. Между редовете на диалога и откровенията ще бъдат разкрити и нови претекстове, трансформирали сътрудниците от загрижени експерти в съветници и арбитри.

След рекомендации да остане вкъщи, доктор Огнянова отново ще се изправи пред алтернативата – да се сбогува с работното си място или да остане отдадена на специалността.

Ситуацията ще ескалира с неподозирани проблеми, които ще раздрусат екипа. Темата за бременността и основаването на нов живот ще продължи да вълнува сестра Кирилова и лекар Наков. Дали двамата ще излязат от зоната на комфорт в името на огромната си фантазия, феновете ще научат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Финалът “.

Нови ултиматуми на Фотев ще провокират съмнение в доцент Мазов накъде да продължи. Преговорите в болничното заведение ще бъдат видяни от лекар Романова и Пенев, които ще издигнат въпроса измежду останалите сътрудници. В обстановката ще се намеси и Мирослава, която ще се окаже основен участник в новата игра за власт в „ Св. Анастасия “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР